CONTACT
Tijdens zijn conservatorium tijd begon hij met het maken van een CD in de streektaal en met twee nummers van deze CD won hij het ‘Concours de la Chanson’. Als afgevaardigde van de provincie Limburg deed hij mee aan het Nationale Songfestival.

Hierna zong hij met a-capella groep Intermezzo in de (middel)grote theaters van Nederland en werkte onder andere met Herman van Veen en Bram Vermeulen.

Hij werd componist en geluidstechnicus van locatie-theatergroepen ‘The Lunatics’ en Theateronderneming Prins-te-Paard en bezocht met hun festivals in en binnen- en buitenland.

Ondertussen was hij begonnen met het maken van solo muziektheatervoorstellingen voor jonge kinderen. Hij maakte in de loop der jaren 6 voorstellingen die hij meer dan 1500 keren in binnen- en buitenland heeft gespeeld en Noorwegen werd zijn tweede thuisland.
Meerdere jaren was hij de meest bereisde artiest van Nederland.
Zijn voorstelling Cool Frogs speelde hij onder andere op het Eurokids festival in Washington waarvoor hij vanuit Nederland was afgevaardigd.

Zijn straatvoorstelling ‘Baby sings the Blues’ heeft hij op diverse festivals gespeeld en een geluidsinstallatie van zijn hand werd op diverse kunstbeurzen tentoongesteld.

Naast projecten met anderen waarvan hij deel uitmaakte maakte hij in opdracht van de EO tweeëntwintig korte filmpjes voor jonge kinderen die een jaar lang op digitale televisie zijn uitgezonden.

Sinds vijf jaren is Etienne Borgers werkzaam als woorddienstbegeleider
waarbij hij samen met nabestaanden vorm en inhoud geeft aan een afscheidsdienst. Tijdens deze diensten zingt hij ook regelmatig.

26716076673-Etienneopstoel.jpg

© Hans Bremmers

×
×
×